img

CRM Programı ile Firmanızı Bir Adım İleriye Taşıyın

CRM Programı ile Firmanızı Bir Adım İleriye Taşıyın


Yeni kurulan ya da işini büyütmek isteyen firmalar, en uygun yazılım çözümlerini tercih etmek için doğru yönlendirmelere ihtiyaç duymaktadır. Gereksiz yapılan yatırımlar, firmaları maddi olarak sıkıntıya sokmakta ve zaman kaybına neden olarak firmaların büyüme hedeflerine ulaşmalarına engel olmaktadır. Bu nedenle amacı sadece ürün satmak olmayan, danışmanlık hizmetleriyle de firmanıza fayda sağlayacak çözümleri sağlayan yazılım firmalarıyla çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yeni kurulan firmalar öncelikle satış yapmak için müşteri datası oluşturmak durumundadır. Müşteri datası oluşturulup görüşme detayları kayıt altına alınarak müşteri ilişkilerinin sağlam temellerle kurulması mümkün olmaktadır. Ardından teklif sürecinde firmanızın kurumsallığını yansıtacak formları hızlı bir şekilde oluşturup müşterinize dönüş yapmanız, sizi tercih etmesini kolaylaştıracaktır. Tüm bu süreçler kaliteli bir şekilde yönetildiği zaman, müşterilerinize satış gerçekleştirebilirsiniz. Bu nedenle en kritik süreçlerin yönetimi için firmanızda CRM programı alınacak yazılım çözümleri listesinde birinci sırada olmak zorundadır. Aksi takdirde müşteri kayıpları yaşayarak firmanızın satış potansiyellerini artıramazsınız.

Sadece yeni kurulan firmalar için değil; işini büyütmek isteyen, kurumsal verilerinin analizini yaparak satış hedeflerine yön vermek isteyen tüm firmalar için CRM programı zaruri bir yazılımdır. CRM programı almadan sürecinizi yönetme gibi bir düşünceniz varsa, bu durum firmanızı geriye götürmekten başka bir işe yaramayacaktır. Firmaların hedefi yerinde saymak değil, büyümek ve daha çok kişiye istihdam sağlamak olduğu için CRM RedWhite programı bu süreçte firmanıza destek olacaktır.

Rakipleriniz sizden daha hızlı bir büyüme ivmesine sahipse, mutlaka bir CRM programından destek alıyor demektir. Firmaların büyümesi için öncelikle mevcut sürecini sağlam temellere oturtması, ardından yeni süreçleri dâhil ederek yoluna devam etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde yeni yapılanmayla ilgilenirken eski firmada da pürüzler çıkacak ve yönetilemez duruma gelecektir. Firmanızı büyütme hayaliniz varsa, önce CRM programı ile mevcut süreçlerinizi yönetmek için harekete geçmelisiniz. Ekiplerinizi büyütmeden önce mevcut ekibinizi CRM programına adapte etmelisiniz. Böylece firmanıza yeni katılacak olan kişiler, var olan bir sisteme hızlı bir şekilde dâhil olabilirler.

Geleneksel yöntemlerle iş yapan firmalarda çalışanlar ayrıldığı zaman büyük bir kaos ortamı yaşanmaktadır. Çünkü birçok firmada müşteri dataları da çalışanla birlikte gitmektedir. Bu da bir sistemin kurulu olmamasının dezavantajlarındandır. CRM programı olduğunda tüm müşteri dataları yazılımın içinde olduğu için, çalışanlar ayrılsa bile yeni çalışmaya başlayan kişi süreci sorunsuz devam ettirmektedir. Müşteri datalarınız gittiğinde firmanızın uğrayacağı zararı göz önünde bulundurduğunuzda, CRM programı için yapacağınız yatırım çok küçük kalacaktır. İş hayatında yaşanan problemlerden sonra toparlanmak yıllarınızı alacaktır. Bu nedenle en başından tedbir almak ve en önemli yatırımlardan biri olan CRM programı alımını ertelememek gerekir.

Dünyada hızlı büyüyen firmalara baktığımızda, yazılım destekli sağlam temeller atılarak büyüdükleri için uzun yıllar varlıklarını sürdürdüklerini görüyoruz. Teknolojinin her alanda kullanıldığı bu dönemde, yazılım programı olmadan firmamı yönetirim ve büyütürüm düşüncesi maalesef ki bu çağa uygun bir düşünce değildir. Çağın gerisinde kalan firmalar, kapanmaya mahkûmdur. Firmanızın geleceğini düşünüyorsanız, birlikte emek verdiğiniz ekiplerinizle uzun yıllar çalışmaya devam etmek istiyorsanız CRM programı ve firmanızın sürecine uygun olarak diğer yazılım çözümlerini tercih etmek durumundasınız.

Teknolojik bilinç düzeyine erişen yöneticiler, hiç vakit kaybetmeden yazılım sistemlerini kurarak çalışanlarının performansının arttığını gözlemliyorlar. Çünkü şu anda firmalarda çalışanların çoğu teknolojiyi aktif olarak günlük hayatında kullanan kişilerden oluşmaktadır. İş hayatında da teknolojik bir adım atıldığı zaman, kolay adapte olarak çalışmalarını sürdürmektedirler. İşlerini kolay bir şekilde yönettiklerini fark ettikleri için de, yazılım kullanımına sıcak bakmaktadırlar. Böylece gün içinde çok daha fazla iş yaparak performanslarını artırmaktadırlar. Yöneticiler de ekiplerinin tam motivasyonla çalışmalarını ve bu çalışmaları tek bir yerde yönetip raporlamayı arzu etmektedir. CRM programı, yöneticilerin hayalindeki çalışma şeklini firmalarında uygulayabilmeleri için üretilen bir yazılım çözümüdür.

Teklif kayıp nedenlerini CRM programıyla raporlayarak gerekli önlemleri almak yerine, kaçan satış fırsatlarına üzülmenizi istemeyiz. Bu nedenle CRM RedWhite ekibi olarak yeni içerikler geliştirmeye, firmalara yol göstermeye devam ediyoruz. Girişimcilerin firmasını kurma ve büyütme heyecanıyla çıktığı bu yolda, faydalı içerikler üreterek sizlere destek olmaya devam ediyoruz. Yıllardır aynı motivasyonla firmalara CRM kültürünü kazandırma konusunda azami gayret gösteriyoruz. Çünkü firmaların büyümesini, dijital dönüşümü yaşamasını, yazılım teknolojilerinin avantajlarından faydalanmasını istiyoruz.

Programımızda yer alan özelliklerle, raporlarımızın zenginliğiyle, satış sonrası destek gücümüzle sektörümüzde farkımızı ortaya koyuyoruz. Müşterilerimize bu tarz ayrıcalıklar yaşattığımız için firmamızı tercih ediyorlar. İçeriklerimizde ürün özelliklerine yer vererek satış yapma amacından çok, firmaları bilinçlendirmeye dönük detaylara yer veriyoruz. Firmalar bizi tercih etse de etmese de biliyoruz ki CRM programının ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu paylaştığımız içeriklerle firma yöneticileri görüyor. Firma yöneticilerinin bilinçlenmesi ve teknolojiyi özümsemesi bizi en çok motive eden sebeplerin başında gelmektedir.

Firmanızı kurduğunuzda ya da firmanızı büyütmeye karar verdiğinizde, paylaştığımız içeriklerden daha fazlasını ve sektörel deneyimlerimizi danışmanlarımızdan dinlemek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM RedWhite Yazılımı ile Değişime Hazır mısınız?

Şirket performansını artırmak, büyüme hedefleri doğrultusunda iş hacmini büyütmek ve yeni pazarlara açılmak isteyen firmaların teknolojik yeniliklere açık olması gerekmektedir.

04.10.2023 13:24
img
Geleceğiniz İçin CRM RedWhite

CRM programı yatırımını gereksiz gören firmalar yıllar sonra geriye dönüp baktıklarında aslında ne kadar zarara uğradıklarını fark ederler.

04.10.2023 15:22
img
İhracat Yönetimi Modülü ile Yurtdışı Satış Stratejilerinize Yön Verin

Yurt içi satış sürecinin yanı sıra yurt dışında da çalışmalar yapan firmalarda, uluslararası bir satış söz konusu olduğu için yönetilmesi gereken detaylar farklıdır.

11.10.2023 12:16
img

Hemen Teklif Al