img

CRM RedWhite'ı Bir de Müşterilerimizden Dinleyin

CRM RedWhite'ı Bir de Müşterilerimizden Dinleyin

Tüm müşterilerimizin bizimle paylaştığı güzel düşüncelere burada yer vermek isterdik ama yüzlerce müşterimizin memnuniyetini bir sayfaya sığdırmamız mümkün olmadı maalesef :) Firmalarına sağladığımız katkıları yazılı olarak paylaşan müşterilerimize güzel düşünceleri için
"
CRM RedWhite
" ailesi olarak çok teşekkür ederiz. 



"CRM RedWhite ile tanışmamızın üzerinden 6 yıldan fazla zaman geçti. Bu süre içerisinde 6 sene önce yapmakta zorlandığımız planlama, raporlama, depo, stok, ürün takibi, müşteri yönetimi, yazmakta zorlandığımız daha bir sürü işlemi ve her türlü analizi dakikalar içerisinde yapabiliyoruz. Tüm işleyişimizi CRM RedWhite üzerine kurduk ve son derece memnunuz. Şirketimiz dinamiklerine uygun çözümleri ve kusursuz teknik desteği de cabası. Şiddetle tavsiye edeceğim bir program ve şirket."

Aykut Baykut – Elips Sağlık Ürünleri
www.elipsltd.com.tr 


"Yaklaşık 5 yıldır fabrikamızda CRM RedWhite programını kullanıyoruz. Program şirket içi kullanım için büyük kolaylık. Şirket bünyesinde yapılan tüm işlemlerin takibi ve yapılan her türlü aktivite kayıt altına alınabiliyor. Program kolaylığının yanı sıra CRM RedWhite ekibi, taleplerimizi dikkate alıp aynı zamanında çok iyi çözümler üretiyorlar."

Emre Tüjümet -  Aydın Trafo
www.aydintrafo.com.tr 

"Fabrika olarak yaklaşık 5 yıldır CRM RedWhite alt yapısını kullanıyoruz, aynı zamanda global ve ulusal birçok yazılımı da kullanmaktayız. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki CRM RedWhite'ın hizmet noktasında global ve ulusal isim yapmış firmalardan fazlası var eksiği yok, bugüne kadar hiçbir talebimiz cevapsız ve sonuçsuz kalmadı. Ayrıca geliştirdikleri arayüz bugüne kadar kullandığım en kullanıcı dostu ve yönetilebilir arayüz diyebilirim. Başarılarınızın devamını dilerim."

Eser Burak Gezen – Buzçelik Termik Cihazlar
www.buzcelik.com 


"CRM RedWhite, iş yönetimi için iyi bir program. Onu kullanışlı hale getiren sizlersiniz ve tabi size destek olacak olan kurumsal iş çözümleri firması ve ilgili çalışanları."

Ceren Atsu – IDL Teknolojik Malzemeler
www.idl.com.tr 

"Birden çok süreci olan kurumlar için farklı modülleri ile kapsayıcı çözümler sunan, samimi ve dürüst ticaret modeli ile de takdire şayan bir firma ve uygulama. 6 yıldan fazladır uygulamalarının gelişimine yakinen tanıklık ettik, bundan sonraki gelişmelerin de sıkı takipçisiyiz."

Vuslat Timuçin Yayla – Odak Kodlama
www.odakkodlama.com 


"İki yılı aşkın bir süredir programı kullanmaktayız, her ihtiyacımıza itina ile, sabır ile dönüş yaparak bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm CRM RedWhite ailesine teşekkür ederiz."

Derya Tekin – AVD Teknoloji
www.avd.com.tr 


"CRM RedWhite’ı yaklaşık 3 yıldır kullanıyoruz. İşlerinde profesyoneller, müşteri destekleri çok iyi. Teşekkürler RedWhite ekibi"

Kerim Güzel – Kobastar
www.kobastar.com 

"Çok kullanışlı bir uygulama, uzun yıllardır kullanıyoruz."

Caner Usta – ADS Mühendislik
www.adsmuhendislik.com.tr 


"İş takibini iyi yapan, sorularımıza yanıt veren, hızlı ve çözüm odaklı personelleri bulunan kendini geliştiren kurumsal bir firma."

Fatma Sönmezler -  Aşan Belgelendirme
www.asandanismanlik.com 


"Uzun zamandır kullanıyorum, bence müthiş bir yazılım, müthiş bir ekip her şey için teşekkürler"

Ali Sezgin -  SZG Denetim
www.szgdenetim.com 


"Kullanımı kolay ve tüm süreçlerin etkin takibini sağlayan bir çözüm..."

Evren Doğan – Makro Teknik D.O.O.
www.makroteknik.com.tr 


"Uzun yıllardır çalıştığımız güvenilir bir firma."

Alp Aydos -  Medisa Dış Ticaret
www.medisa.com.tr 


"Bir iş akış programı olarak oldukça kullanışlı, biz mühendislik şirketi olarak sürekli aktif bir şirketiz sürekli yeni geliştirmelere ihtiyaç duyuyoruz, anında çözümlerimize yardımcı bir program :)"

Betül Bıçakçı – Ayhan Mühendislik
www.ayhanmuhendislik.com.tr 


"Uzun yıllardır yazılımlarını kullandığımız bir firma. Daha önceleri kullandığımız takip ve pazarlama programlarından dolayı yaşadığımız bütün sıkıntılardan bizi kurtardı. Ürün ve hizmet kalitesi üst seviye, ilgi ve alaka üst seviye, ulaşılabilirlik ve iletişim üst seviye. 5 yıldız veriyoruz."

Mert Demet – Whiterose Otomasyon
www.whiterose.com.tr 


"Bu firma ile tanıştık hayatımız kolaylaştı  Şirket olarak yazılımdan son derece memnunuz. Tüm organizasyona eksiksiz olarak hâkim olabilmemizi sağladı. Yazılım ile iş bitmiyor. Sonrasında ulaşılabilirlik ve destek de çok önemli. Şimdiye kadar bu konuda en kısa sürede geri dönüş yaparak problemimizi çözdüler. CRM RedWhite ailesine çok teşekkür ederim."

Burak İreçler - BO&GA Medikal
www.bogamedikal.com.tr 



CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Teklif Yönetimi Modülü ile Neler Yapabilirsiniz?

Müşterilerinizle teklif aşamasına geldikten sonra, teklifinizi kurumsal çizginize uygun formatta ve hızlı bir şekilde paylaşmanız müşterinizin gözünde sizi farklı bir noktaya taşımaktadır.

16.11.2023 10:14
img
Servis Yönetimi ile Sürecinizi Nasıl Takip Edebilirsiniz?

Servis yönetimi modülü, kaliteli yönetilen bir satış sürecinin ardından servis yönetiminin de doğru bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmaktadır.

12.10.2023 11:39
img
CRM RedWhite ile Firma Günlüğünüzü Tutun

Günümüz iş dünyasında başarı, sadece müşteri ilişkilerini etkili bir şekilde yönetmekle değil, aynı zamanda bu ilişkilerden elde edilen verileri anlamak, analiz etmek ve doğru stratejileri geliştirmekle mümkündür.

18.01.2024 13:43
img

Hemen Teklif Al