img

CRM Yazılımı Kullanmanın Firmalar İçin Önemi ve Değeri

CRM Yazılımı Kullanmanın Firmalar İçin Önemi ve Değeri

Tamamen kendi projemiz olan ve birçok firma tarafından beğeni ile kullanılan Müşteri İlişkileri Yönetimi yazılımı; birçok firmanın sürecini kolaylaştırmış olmakla birlikte firmaların büyüme hızını da yüksek miktarlarda artırmış durumdadır.  İş kontrolleri düzenli olunca firma yetkililerine boş zaman kalıyor ve bu zaman aralığında firmalara katma değer katacak farklı stratejiler geliştirebiliyorlar. 

Örneğin; günlük 100 müşteri ile görüşen firma çalışanları kim ne dedi, nasıl bir karara varıldı, tekrar bir görüşme sağlanacak mı? gibi sorulardan kurtulup kayıpların önüne geçme stratejisi ile CRM çözümlerini kullanarak avantajlarını yaşayabilirler. Bu da firmalardaki yöneticilerin istemiş olduğu bir süreçtir. Yöneticiler her şey yolunda gitsin, firma iş kontrol süreçleri karmaşık olmasın isterler. Yöneticiye ciddi fayda sağlayan kullanıcı dostu CRM yazılımımızla siz de firmanızın geleceğini şekillendirin; harcamış olduğunuz zamanı firmanız için kazanca çevirin; şirketinizle ilgili aklınıza takılan, planlamasını yapacağınız tek şey şirkette ciroların artması olsun.

Müşterilerimizden de edinmiş olduğumuz tecrübelerle şunu çok iyi biliyoruz ki raporlama ve analiz her firmanın vazgeçilmez bir parçasıdır. Müşterilerimizin bize sağlamış olduğu olumlu geri dönüşler, programımızı tamamı ile benimsemiş olmaları bizim en büyük gurur kaynağımızdır. Firmanızda süreçlerinizi sizin için en ince ayrıntısına kadar düşünüp, yazılımımız üzerinde uygulamasını yaptık. İş ve personel takibi birçok firmanın sorun yaşamış olduğu süreçler arasındadır, biz bu süreci de tamamı ile CRM yazılımımız ile çözüme kavuşturduk. Firma yetkilileri doğal olarak verilerine dışarıdan birilerinin müdahale etmemesini istemektedir, bu yüzden ürünlerimizi lisanslı olarak müşterilerimizin kendi sunucu ya da hostinglerine kurarak, programı tamamıyla satın almalarını sağlayarak çözüme kavuşturduk. Bu ürünü geliştiren bir firma olarak müşteri firmamıza satmış olduğumuz ürüne kesinlikle dışarıdan müdahale etmiyoruz. Firmaların kullanmış olduğu verilerin güvenliği yazılımımız ile en üst düzeylerde tutulmuştur, bu da müşteri firmalarımızın bize olan güvenini daha da artırmıştır.

CRM RedWhite olarak temel prensibimiz; kaliteli çalışma anlayışını firmalara aşılamak, firmalarımızın kurumsallaşmasında önüne çıkabilecek engelleri ortadan kaldırıp büyüme potansiyelini genişletmektir. İş takibini düzenli yapamayan firmaların, belli bir yol kat etmiş olsa da, bir yerden sonra önü tıkanmaktadır. Karmaşık iş yapısından dolayı iflas etmiş, harcamış olduğu tüm maddi manevi emekler boşa gitmiştir. Firmalarımızı kalkındırmak için, iflas kelimesini firmalara unutturmak bunun yerine kurumsal kelimesini aşılamak için düzenli iş yönetimi alanında geliştirmiş olduğumuz yazılımımızı firmalara önermekteyiz.

Başarı kendiliğinden gelmez, siz ona ulaşmak için mücadele gösterirsiniz. Biz bunun için sizi başarıya ulaştıracak formülü biliyoruz; bu yüzden ar-ge ekibimiz, firmaların karşılaşmış olduğu zorlukları araştırmaya devam ederek teknolojik çözümler geliştirmek için durmadan, duraksamadan çalışmalar yürütmektedir. Firmanızda kurumsal bir kimliğe bürünmek istiyorsanız, programımız ile önünüzdeki engelleri kaldırıp kurumsal kariyerinize ışık tutmaya hazırız.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Teklif Nedir ve Firmalar İçin Neden Önemlidir?

Teklif, iş dünyasında yaygın olarak kullanılan ve bir ürünün veya hizmetin maliyetini, şartlarını, özelliklerini ve diğer önemli ayrıntılarını belirten bir resmi öneri veya fiyat teklifidir.

08.11.2023 00:04
img
Satış Yönetimi Modülümüzle Verimliliği Artırabilirsiniz

Her firmanın bir satış metodolojisi vardır. Firmanızın süreçlerine özel satış yöntemlerinizi uygularken yazılım teknolojilerinden faydalanmanız, satış ekibinin sürece uyumunu kolaylaştırmaktadır.

10.10.2023 16:32
img
İthalat ve İhracat Süreçlerinde Takip Kolaylığı

İthalat ve ihracat süreçleri firmalar tarafından yönetilirken, kayıt altına alınması gereken birçok veri ve form bulunmaktadır.

16.11.2023 10:26
img

Hemen Teklif Al