img

İhracat Yönetimi Modülü ile Yurtdışı Satış Stratejilerinize Yön Verin

İhracat Yönetimi Modülü ile Yurtdışı Satış Stratejilerinize Yön Verin

Yurt içi satış sürecinin yanı sıra yurt dışında da çalışmalar yapan firmalarda, uluslararası bir satış söz konusu olduğu için yönetilmesi gereken detaylar farklıdır. İhracat sürecinde gerekli proforma, konşimento, çeki listesi, gümrükleme vb. formların hızlı bir şekilde oluşturulması için yazılım teknolojilerini kullanma gerekliliği vardır. Yazılım teknolojileri dijitalleşmenin avantajlarını yaşamanızı sağlamakta ve uluslararası satış sürecinizin yönetimini kolaylaştırmaktadır. 

CRM RedWhite web tabanlı alt yapısı sayesinde hem yurt içi hem yurt dışında istediğiniz yerden programı kullanmanızı, süreçlerinizi kaliteli bir şekilde yönetmenizi sağlamaktadır.  Ülke bazlı sunduğumuz raporlarla, uluslararası satış stratejilerinize yön vermenize katkıda bulunuyoruz. 


İhracat Yönetimi Modülü ile Yurtdışı Satış Stratejilerinize Yön Verin

CRM RedWhite müşteri bilgilerinin kaydı, aktivite ve görüşme yönetimi, teklif yönetimi gibi satış öncesi süreçlerin tamamını yönetmenize olanak sağlar. Satış aşamasında yurt içi ve yurt dışı seçeneklerinden tercih ederek süreci yönetmeye devam edebilirsiniz. Yurt dışı seçimi yaptığınız zaman, ihracat bilgileri butonu aktif hale gelmektedir. İhracat bilgilerine tıklayarak satışa bağlı ihracat detaylarınızı tanımlayabilir ve girdiğiniz bilgiler doğrultusunda formlarınızı oluşturabilirsiniz. 

İhracat yönetimi modülünde banka bilgilerini, ödeme şeklini, HS code, notify, konşimento tarihi vb. bilgileri kayıt altına alabilirsiniz.  Palet adeti, kap adeti, toplam brüt ve net kilo gibi bilgileri ihracat sayfasında yazabilir ve formlarınıza verileri çekebilirsiniz. Ürün kartında Gtip kodunu, hacim, ağırlık, dara, kap tipi, kap içi miktar gibi bilgileri tanımlayabilir ve çeki listesinin otomatik oluşmasını sağlayabilirsiniz. İhracat bazlı çeki listesi oluşturabildiğiniz gibi, tüm siparişlerinizle ilgili çeki listesini de programda ayrıca görüntüleyebilirsiniz. Satış koduna bağlı olarak gruplandırılmış çeki listenizde tüm siparişlerin kap içi miktar, hacim, ağırlık toplamlarını görebilir;  net ağırlık, brüt ağırlık hesaplamalarını raporlayabilirsiniz. 

Müşteri kartında daha önce tanımladığınız gümrük müşaviri ve nakliyeci firma bilgilerini ihracat aşamasında listeden seçebilir; gümrükleme ve nakliye sürecinizle ilgili detayları tanımlayabilirsiniz. Gümrük müşavirliği ve nakliye bilgilerinin ihracat formlarına gelmesini sağlayabilirsiniz. 

İhracat yönetimi modülüne metin kutusu, tarih kutusu, açılan kutu, onay kutusu şeklinde yeni alanlar ekleyerek firmanıza özel hale getirebilirsiniz. Yeni eklediğiniz alanlara yazılan verileri listelerinizde, özel raporlama bölümünde görebilir ve raporlar alabilirsiniz.

Konşimento, gümrükleme, proforma, çeki listesi formlarınız firmanıza özel tasarlanarak programa yüklendiği için, hızlı bir şekilde formlarınızı oluşturabilir ve mail gönderimi ya da çıktı alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Hangi siparişinize istinaden ihracat işlemlerini yaptığınızı ihracat listenizde görebilirsiniz. Genel ve detay görünüm filtrelerini kullanarak ihracat ile ilgili genel bilgileri ve ürün kalemleriyle ilgili detayları görüntüleyebilirsiniz. 

Genel ve görsel raporlar bölümünde yer alan ülke/şehir bazlı müşteri, aktivite, teklif, satış, satınalma raporlarıyla daha çok hangi ülkelerde çalışma yaptığınızı analiz edebilirsiniz.  Ülke seçimi yaparak hangi şehirlerde hangi kullanıcınızın aktif bir şekilde çalıştığını raporlayabilirsiniz. Verilerinize bağlı olarak anlık güncellenen raporlarınıza istediğiniz yerden erişebilir ve çıktısını alabilirsiniz. 

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Satış Nedir ve Satış Süreçlerinin Takibi Nasıl Yapılmalıdır?

Satış, ticaretin özüdür ve bir ürünün ya da hizmetin müşteriye sunulma aşamasını temsil eder.

16.11.2023 11:03
img
CRM Programı İle Teklif Kayıp Nedenlerinizi Raporlayabilirsiniz

Firmalar, sürdürülebilir kârlılık ve büyüme için planlama yapma ve bu planlamaya bağlı olarak çalışmalarına yön verme ihtiyacı hissetmektedir.

04.10.2023 14:11
img
Toplantı Takip Yönetimi

Toplantılarınızda aldığınız kararlarla hem bulunduğumuz zaman dilimindeki işlerinizi aksatmadan yürütebilir hem de geleceğe dönük planlarınızı yapabilirsiniz.

04.10.2023 15:44
img

Hemen Teklif Al