img

Proje Yönetimi Sürecinizi Sorunsuz Takip Edebilirsiniz

Proje Yönetimi Sürecinizi Sorunsuz Takip Edebilirsiniz

Proje yönetimi, kayıt altına alınması ve yönetilmesi gereken çok fazla detayın olduğu bir süreçtir. Proje yönetimi sürecinde yaşanan bir aksama, projenin teslim tarihini geciktirerek firmanızı müşterinizin gözünde zor durumda bırakmaktadır. Bu nedenle her detayın titizlikle kayıt altına alınması, analiz edilmesi ve yönetilmesi gerekmektedir. 

Projelerinizle ilgili tüm bilgileri kayıt altına almanız, proje ekibine görev atamaları yapmanız, projenizle ilgili tüm süreci takip edip raporlayabilmeniz için firmanızda yazılım çözümü kullanmanız şarttır. 

CRM RedWhite programı ile proje yönetimi sürecinizle ilgili tüm verileri tek bir yerde kayıt altına alabilir, detaylı raporlar ve otomatik bilgilendirmeler sayesinde projelerinizi zamanında teslim edebilirsiniz. 


Proje Yönetimi Sürecinizi Sorunsuz Takip Edebilirsiniz

CRM RedWhite programımızda projelerinizle ilgili tüm detayları tanımlayarak projenizi oluşturabilirsiniz. Proje sayfasında; proje kodu, proje adı, planlanan bitiş tarihi, proje ekibi, tahmini bütçe, açıklama gibi alanlara projenize ait detayları yazarak tek bir yerde kayıt altına alabilirsiniz.

Proje yönetimi sayfasında proje ekibine seçtiğiniz kişilere otomatik bilgilendirme gitmesi için durum uyarıları özelliğini kullanabilirsiniz. Proje ekibine seçtiğiniz kişilere sistem üzerinden otomatik mesaj ve mail gönderildiği için, sözlü olarak bilgi vermenize gerek kalmayacaktır. 

Firmanıza özel tanımladığınız proje tiplerine göre gruplandırma yapabilir, sonrasında listelerinizde ve raporlarınızda kategorize edilmiş şekilde görüntüleyebilirsiniz. Örneğin; kamu projesi, özel proje, laboratuvar projesi, makine projesi gibi firmanızın ihtiyaçları doğrultusunda proje tipleri tanımlayabilirsiniz. Böylece daha çok hangi proje tipine göre çalışma yaptığınızı raporlama avantajını yaşayabilirsiniz. 

Firmanıza özel proje durumları yönetim panelinden implementasyon sürecinde tanımlandığı için, projelerinizi durum bazlı listeleyebilir, ne aşamada olduğunu takip edebilirsiniz. Ayrıca durumlara bağlı olarak program üzerinden otomatik bilgilendirme alabilirsiniz. Örneğin; projenin durumu tamamlandı olduğunda otomatik bilgilendirme gelsin şeklinde ayar yapabilirsiniz. 

Proje yönetimi modülü ile birlikte görev yönetimi modülünü kullanıyorsanız, proje ekibinize görev ataması yapabilir ve sonrasında görevlerin ne aşamada olduğunu görebilirsiniz. Görev ataması yaptığınız zaman ekibinizdeki kullanıcılara, sistem üzerinden otomatik bilgilendirme gitmektedir. Projelerinizle ilgili ekibinize görev atamaları yaptıktan sonra görevlerin hepsinin tamamlanmasına bağlı olarak projenin gerçekleşen bitiş tarihi otomatik olarak gelmektedir. Bu veri sayesinde planlanan bitiş tarihiyle gerçekleşen bitiş tarihi arasındaki farkı görebilir, erken mi geç mi bitirildiğini analiz edebilirsiniz. Geç bitirildiyse gecikmenin neden kaynaklandığını görüntüleyebilirsiniz.   

Projelerinizi müşterilerinize özel yapıyorsanız, proje sayfası içinde yer alan müşteri adı bölümünden müşteri isimlerini seçerek kayıt altına alabilirsiniz. Böylece hangi müşteriniz için hangi projeyi yaptığınızı listeleyebilir ve raporlar alabilirsiniz. 

Projelerinizle ilgili önemli belge, görsel, sunum vb. dokümanlarınızı proje yönetimi sayfasına kaydedebilir ve sonrasında hem proje sayfasında hem de doküman yönetimi modülünde klasör şeklinde görüntüleyebilirsiniz.

Projelerinize bağlı olarak müşterilerinizle yaptığınız görüşmeleri kayıt altına alabilir ve proje yönetimi modülünde aktiviteler sekmesinin içinde proje bazlı görebilirsiniz. Proje yönetimi sayfasından aktivite kaydı oluşturacağınız gibi, aktivite sayfasında da proje seçimi yaparak bağlı kayıt oluşturabilirsiniz. 

Proje tekliflerinizi CRM RedWhite içinde hazırlayabilir ve formlarınızı hızlı bir şekilde oluşturarak müşterinizle paylaşabilirsiniz. Proje kapsamında verdiğiniz tekliflerinizi proje sayfasında yer alan teklifler sekmesinde görüntüleyebilirsiniz. Teklifinizi hazırlarken proje adını seçerek projeye bağlayabilir ve listelerinizde, raporlarınızda proje bazlı tekliflerinizi görebilirsiniz. 

Proje tekliflerinizi satışa dönüştürdüğünüz zaman, bağlı proje bilgisi de otomatik olarak satış sayfasına gelmektedir. Böylece satışlarınızı da projeye bağlı olarak gerçekleştirmiş olursunuz. Proje sayfasında yapılan satışları listeleyebilir, satış listesinde ise proje bazlı filtreleme yapabilirsiniz. İki modülümüz bağlantılı bir şekilde çalıştığı için, her iki modülün de listelerinde verilerinizi görüntüleme avantajını yaşayabilirsiniz.  

Satınalma ve tedarikçi yönetimi modülünü de kullanıyorsanız, satınalma sürecinde yaptığınız işlemleri projelerinize bağlayabilir ve bu doğrultuda raporlar alabilirsiniz.  Satınalma talepleriniz proje yönetimi modülünde ayrı bir sekmede görüntülenmektedir. Satınalma taleplerinizi satınalma siparişlerine dönüştürdüğünüz zaman da proje yönetimi sayfasında ayrıca görebilirsiniz. Böylece proje kapsamında hangi tedarikçilerinizden hangi ürünleri aldığınızı analiz edebilirsiniz.

Proje sürecinizde müşterilerinize numune gönderimi yapıyorsanız, CRM RedWhite programımız içinde bu prosesleri de yönetebilirsiniz. Projenize bağlı olarak hangi ürünlerin numunesini hangi müşterinize gönderdiğinizi görüntüleyebilir ve takiplerini yapabilirsiniz. Numune gönderimi sonrası numune hareketleri bölümünden detayları görüntüleyebildiğiniz için, bu aşamada projeyi etkileyecek bir durum olup olmadığını analiz etme ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. 

Müşterileriniz numune gönderimi sonrası, ürünlerin tamamını talep ettiği zaman sevkiyat sürecinizi de programımız üzerinden yürütebilirsiniz. Projelere bağlı olarak yapılan sevkiyatları hem proje sayfalarında hem de sevkiyat yönetimi modülü içinde görüntüleyebilirsiniz. 

Projeleriniz kapsamında müşterilerinize satışını yaptığınız ürünlerle ilgili satış sonrası süreçleri de CRM RedWhite programımız içinde takip edebilirsiniz. Projeye bağlı olarak aldığınız şikâyet kayıtlarını listeleyebilir ve sonrasında hangi servis hizmetlerinin verildiğini görüntüleyebilirsiniz. Böylece satış sonrası projelerinizle ilgili verdiğiniz servis hizmetinin kalitesini de ölçümleyebilirsiniz. 

CRM RedWhite genel ve görsel raporlar içinde yer alan müşteri, aktivite, teklif, satış, satınalma, şikâyet/servis raporları içinde proje filtresini kullanarak detaylı raporlar alabilirsiniz. Böylece proje bazlı kaç müşterinize çözüm sağladığınızı, kaç tane görüşme yaptığınızı, ne kadarlık teklif verdiğinizi, yaptığınız satışları, satınalma siparişlerinizi ve verdiğiniz servisleri görüntüleyebilirsiniz. 

CRM RedWhite proje yönetimi modülünde yer alan bilgilere ilave olarak firmanıza özel yeni alanlar eklemek isterseniz, özel alan yönetimi modülünü de kullanabilirsiniz. Proje yönetimi sayfasına eklemiş olduğunuz yeni alanları hem proje listenizde hem de özel raporlama modülünde görebilirsiniz. 

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM RedWhite Yazılımı ile Değişime Hazır mısınız?

Şirket performansını artırmak, büyüme hedefleri doğrultusunda iş hacmini büyütmek ve yeni pazarlara açılmak isteyen firmaların teknolojik yeniliklere açık olması gerekmektedir.

04.10.2023 13:24
img
Aktivite Yönetimi ile Görüşmelerinizi Kayıt Altına Alın

Satış ve pazarlama için kontak kurulan kişilerle yapılan görüşmelerin yani aktivitelerin kayıt altına alınması, yapılan işlerin analizini ve yapılacak işlerle ilgili planlamayı kolaylaştırmaktadır.

16.11.2023 10:14
img
Firmanız İçin Kiralık CRM mi yoksa Satılık CRM mi Tercih Etmelisiniz

Firmalar satış sürecini bir program üzerinden yönetmeye karar verdiklerinde, CRM programı arayışı içine girmektedirler.

04.10.2023 17:02
img

Hemen Teklif Al