img

Yeni Yıla CRM Sisteminiz Hazır Olarak Girmeye Ne Dersiniz?

Yeni Yıla CRM Sisteminiz Hazır Olarak Girmeye Ne Dersiniz?

İşletmeler yılın sonunda o yılın nasıl geçtiğini, iş süreçleri yönetilirken hangi sorunların yaşandığını, tekliflerin neden kaybedildiğini, müşteri memnuniyetini analiz ederek yeni kararlar almak durumunda kalırlar. Tabi bütün bu süreçleri analiz ederken rapor hazırlama telaşına girerek günlerce hatta haftalarca hazırlık yapmaları gerekir.  Firmalar alınan kararlar doğrultusunda da sorunların çözümü ve yeni yılda benzer sıkıntıların yaşanmaması için yazılım arayışı içine girmektedirler.

İşletmelerin sürdürülebilir bir büyüme sağlayabilmeleri için mutlaka CRM çözümü tercih etmeleri gerekmektedir. Çünkü işletmelerde müşteri memnuniyetinin devamlılığı için CRM bir tercih değil, olmazsa olmaz bir yazılım sistemidir. CRM olmadan da işlerimizi yürütebiliyoruz diye düşünen işletmelerin, firmalarının geleceği için yanlış bir karar verdiklerini söyleyebiliriz. Çünkü dijitalleşme yolunda büyük adımların atıldığı günümüzde, yazılım desteği olmadan işletmeyi ayakta tutmaya çalışmak firmayı geriye götürmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Diyelim ki yıl sonunda CRM programı kullanmaya başladınız. Bir sonraki yılın sonunda işletmenizde nelerin değişeceğine değinmek istiyoruz. Öncelikle CRM kullanmaya başladıktan sonra rapor hazırlamak için günlerinizi, haftalarınızı harcamanıza gerek kalmayacak. Çünkü yıl içinde girilen veriler doğrultusunda anlık olarak güncellenen raporlarla, işletmenizde bir sonraki yılın stratejisini hızlı bir şekilde belirleyebileceksiniz. Tabi sadece yıllık rapor değil; günlük, haftalık, aylık raporlarla yıl içinde de sürecinizi iyileştirecek hamleler yapabileceksiniz.

Müşterilerinizle ilgili verilere çok hızlı ulaşıp hangi tarihte ne görüştüğünüzü, hangi indirimleri uygulayarak fiyat teklifleri verdiğinizi, satış sonrası verilen hizmetleri görebilir, müşterilerinizin kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Firma içinde departmanlar arası iletişimi güçlendirebilir, satıştan servise kadar tüm süreci sistem üzerinden yönetebilirsiniz. Aksayan işler varsa neden kaynaklandığını hemen analiz ederek müdahale edebilir ve sorunu hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

İşletmelerin kritik sorunlarını analiz etmesini kolaylaştıran, velinimetimiz müşterilerimizin memnuniyetini devam ettirebilmemize yardımcı olan CRM programını almaya karar vermek, firmalar için çok önemli bir adımdır. Yeni yılda siz de firmanız için teknolojik bir adım atmak isterseniz, firmanıza çözüm sağlamaya hazırız. Yıllık lisans kiralama ve lisans satınalma alternatiflerimizden firmanız için en uygun olanını tercih ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. CRM RedWhite ailemize katılan diğer müşterilerimiz gibi hem satış öncesi hem de satış sonrası hizmet kalitemizden memnun kalacağınızdan eminiz. Sürecinizi dinleyip tecrübelerimizi, uzmanlığımızı paylaşarak firmanıza özel çözüm sağlayabilmemiz için bizimle iletişim kurmanızı bekliyoruz.  

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Dijital Dönüşümde CRM Programının Önemi

Firmaların satış potansiyelinin artması ve müşteri memnuniyetinin devamlılığının sağlanması, CRM programlarının kullanımı ile mümkündür.

04.10.2023 17:08
img
CRM RedWhite ile Firmanızın Vizyonuna Yön Verin

CRM programı ile müşterilerinizin istek ve ihtiyaçlarını analiz edip bu doğrultuda hizmet verdiğiniz zaman, işletmenizi daha da güçlendirmiş oluyorsunuz.

04.10.2023 13:28
img
CRM Programı ile Firmanızı Bir Adım İleriye Taşıyın

Yeni kurulan ya da işini büyütmek isteyen firmalar, en uygun yazılım çözümlerini tercih etmek için doğru yönlendirmelere ihtiyaç duymaktadır.

04.10.2023 13:35
img

Hemen Teklif Al