img

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

CRM RedWhite ailesi olarak ülkemizi, doğayı çok seviyoruz. Ormanlarımıza sahip çıkmanın, yeni ağaçlandırma çalışmalarının hem bugünümüz hem de geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız.

Yerli yazılım konusunda öncü projelerin altına imza atarak ülkemizi tüm dünyada temsil etme hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin geleceği için biz de varız demek istedik.

Bizden sonraki nesillere yeşil bir gelecek bırakmak için bizimle çalışmayı tercih eden müşterilerimiz adına Tema Vakfı’na fidan bağışı yapıyoruz.

Toplumsal farkındalığın artmasına katkıda bulunmak ve geleceğe dokunmak için sosyal sorumluluk projemize müşterilerimizi de dâhil etmek istedik. Çünkü biz kocaman bir aileyiz.

Verilecek en kalıcı ve en özel hediyenin sizin adınıza dikilmiş bir fidan olduğunu düşündük. Hem iş ortaklığımızı kutlamak hem de iyiliğin bulaşıcı olduğuna inandığımız için bir adım atmak istedik.

Yemyeşil bir dünyada huzurlu, sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşamak dileğiyle..

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Modern Proje Yönetimi

Birçok sektörde proje fikrinin hayata geçirilmesi ve sonuç alınabilmesi için, proje sürecinin doğru ve verimli bir şekilde planlanması ve yönetilmesi gerekmektedir.

04.10.2023 16:04
img
Satış Nedir ve Satış Süreçlerinin Takibi Nasıl Yapılmalıdır?

Satış, ticaretin özüdür ve bir ürünün ya da hizmetin müşteriye sunulma aşamasını temsil eder.

16.11.2023 11:03
img
CRM RedWhite ile İş Hayatını Kolaylaştırma Serüveni

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), bir organizasyonun müşterileriyle etkileşimini yönetmek için kullanılan bir stratejidir.

12.12.2023 18:13
img

Hemen Teklif Al