img

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

Yeşil Bir Gelecek İçin Müşterilerimiz Adına Fidan Bağışı Yapıyoruz

CRM RedWhite ailesi olarak ülkemizi, doğayı çok seviyoruz. Ormanlarımıza sahip çıkmanın, yeni ağaçlandırma çalışmalarının hem bugünümüz hem de geleceğimiz için ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız.

Yerli yazılım konusunda öncü projelerin altına imza atarak ülkemizi tüm dünyada temsil etme hedefiyle çıktığımız bu yolda, ülkemizin geleceği için biz de varız demek istedik.

Bizden sonraki nesillere yeşil bir gelecek bırakmak için bizimle çalışmayı tercih eden müşterilerimiz adına Tema Vakfı’na fidan bağışı yapıyoruz.

Toplumsal farkındalığın artmasına katkıda bulunmak ve geleceğe dokunmak için sosyal sorumluluk projemize müşterilerimizi de dâhil etmek istedik. Çünkü biz kocaman bir aileyiz.

Verilecek en kalıcı ve en özel hediyenin sizin adınıza dikilmiş bir fidan olduğunu düşündük. Hem iş ortaklığımızı kutlamak hem de iyiliğin bulaşıcı olduğuna inandığımız için bir adım atmak istedik.

Yemyeşil bir dünyada huzurlu, sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşamak dileğiyle..

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM Yazılımı ile İstediğiniz Her Yerden Çalışabilirsiniz

Dijital çağın etkilerini hem iş hayatımızda hem de günlük hayatımızda görmekteyiz.

04.10.2023 13:46
img
Yapay Zeka Destekli CRM’lerin Avantajları Nelerdir?

Dijitalleşmenin ve veri akışının hız kazandığı günümüzde, işletmeler müşterileriyle daha derin ve anlamlı ilişkiler kurmak için yeni yollar ararlar.

17.05.2024 17:12
img
Aktivite Yönetimi ile Görüşmelerinizi Kayıt Altına Alın

Satış ve pazarlama için kontak kurulan kişilerle yapılan görüşmelerin yani aktivitelerin kayıt altına alınması, yapılan işlerin analizini ve yapılacak işlerle ilgili planlamayı kolaylaştırmaktadır.

16.11.2023 10:14
img

Hemen Teklif Al