img

İşinizi Her Yerden Yönetmeniz İçin Yanınızdayız

İşinizi Her Yerden Yönetmeniz İçin Yanınızdayız

İşimizi istediğimiz yerden yönetme ve raporlama özgürlüğünü yaşama isteği, web tabanlı yazılım çözümlerini tercih sebebi olmuştur. 

Bu süreçte işletmelere destek olmak amacıyla web tabanlı CRM RedWhite programımızla çözüm sunuyoruz. CRM RedWhite programımızla çalışanlar ofis dışında çalışırken işleriyle ilgili verileri bilgisayarlarından, telefon ya da tabletlerinden kayıt altına aldığı zaman, yöneticiler de eş zamanlı olarak verileri görebilir duruma gelmektedir. Ayrıca girilen verilere bağlı olarak program içinde anlık güncellenen detaylı raporlarla yöneticiler, bu süreci nasıl yöneteceklerine dair öngörüde bulunabilirler. 

İş hayatının koşuşturması içinde unutmamanız gereken online toplantılarınız, telefon görüşmeleriniz için hatırlatma mekanizması özelliğini sunuyoruz. Böylece müşterilerinizle zamanında görüşmeler yaparak online olarak işlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz. 

Firmanızın iş akışını programda konumlandırdığımız için işleriniz sekteye uğramadan sürecinizi yönetebilirsiniz. Örneğin; müşteri bilgileriniz programda kayıtlı olduğu için sekreter kayıtları özelliği ile telefona bakan çalışanınız, arama yapan müşteriyi listeden seçerek kayıt oluşturabilir ve kim arandıysa o kişiye anlık olarak bilgilendirme gidebilir. Aranan kişiye bilgi gittikten sonra hemen kayıt içerisinden aktivite oluşturarak görüşmesini yapabilir duruma gelmektedir. Teklif vermesi gerekiyorsa hızlı bir şekilde programda formunu oluşturup direkt mail atarak müşterisine dönüş yapabilecektir. Çalışanlar ve yöneticiler önemli bir dokümana ihtiyaç duyduklarında doküman yönetimi modülünde aratarak ulaşabilecektir. Teklif onay bekliyorsa, satış gerçekleştiyse yani yöneticiler bilgi sahibi olmak istediği durumlara göre sistem üzerinden otomatik olarak mail ve mesaj alabilecektir. Satış ekibi satış kaydı yaptıktan sonra sistemden muhasebe departmanındaki kişiye, satınalma departmanındaki ya da sevkiyat departmanındaki çalışanlara otomatik bilgilendirme gitmekte ve onlar da işlerini yaparak programa kaydetmektedirler. Böylece otomatik bilgilendirmeler sayesinde herkes sırasıyla yapması gereken işleri gerçekleştirerek süreci tamamlayacaktır.

CRM RedWhite olarak ofisinize bağlı kalmadan, özgür bir şekilde işlerinizi istediğiniz yerden yönetip raporlayabilmeniz için yenilikçi çözümlerimizle ve uzman ekiplerimizle yanınızdayız. 


CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
CRM RedWhite'ı Tercih Etmeniz için Birçok Sebebiniz Var

Firmanızda CRM programı ihtiyacınızı fark ettikten sonra, araştırma yapıp tercih aşamasında kararsız mı kaldınız?

04.10.2023 13:29
img
Satış Nedir ve Satış Süreçlerinin Takibi Nasıl Yapılmalıdır?

Satış, ticaretin özüdür ve bir ürünün ya da hizmetin müşteriye sunulma aşamasını temsil eder.

16.11.2023 11:03
img
Müşteri Sadakati ile Firmanız Kazanmaya Devam Etsin

Müşteri devamlılığını sağlamak ve şirketin kârlılığını artırmak isteyen firmalar CRM'in önemini fark ederek sistemlerini hazır hale getirdiler.

04.10.2023 15:59
img

Hemen Teklif Al