img

Satış Ekibinizin Motivasyonunu Artırın

Satış Ekibinizin Motivasyonunu Artırın

Müşteri ilişkilerini doğru bir şekilde yöneterek yeni müşteri kazanmak, rakip ürünleri ekarte ederek satış yapmak çok zor ve zahmetli bir süreçtir. Bu süreçte mutlaka satış ekibinin motive edilmesi gerekmektedir, böylece motivasyonu yüksek çalışanlarınızla satış oranlarınızı artırabilirsiniz.

Birçok yönetici, sahada ya da ofiste çalışan satış ekibinin motivasyonu için toplantılar gerçekleştirmektedir ama yoğun bir iş temposuyla çalışıldığı için bu tarz toplantıları çok sık yapmak mümkün olmamaktadır. Satış ekibinin dinamizminin ve motivasyonunun devam edebilmesi için mutlaka CRM programlarından destek almak gerekmektedir. CRM yazılımları satış ekibinin koordinasyonunu sağlarken aynı zamanda içinde bulunan online görüşme ve ana sayfa mesajlarıyla da çalışanların güne yüksek bir motivasyonla başlamalarını sağlamaktadır.

Firma yöneticileri ya da satış müdürleri, online görüşme özelliği ile gün içinde yazdığı mesajların satış ekibine anında ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca satış ekibinizin gün içinde yaptığı telefon görüşmesi, gerçekleştirdiği ziyaret, verdiği teklif ve yaptığı satış sayılarına göre ana sayfalarında güncellenen otomatik mesajlar ile gün boyu motivasyonunu yüksek tutmasını sağlayabilirsiniz. Online CRM programları ile satış ekibinizin istediği yerden işini yönetmesini sağlarken, yöneticiler olarak siz de anlık güncellenen raporlarınızı alabilir ve kolay iş yönetiminin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Aktivite Yönetimi ile Görüşmelerinizi Kayıt Altına Alın

Satış ve pazarlama için kontak kurulan kişilerle yapılan görüşmelerin yani aktivitelerin kayıt altına alınması, yapılan işlerin analizini ve yapılacak işlerle ilgili planlamayı kolaylaştırmaktadır.

16.11.2023 10:14
img
Müşteri ve Kontak Yönetiminin Firmalar İçin Önemi

CRM programı ile müşteri ilişkilerinizi doğru bir stratejiyle yönetme avantajını yaşarsınız.

16.11.2023 10:12
img
CRM RedWhite ile İş Hayatını Kolaylaştırma Serüveni

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), bir organizasyonun müşterileriyle etkileşimini yönetmek için kullanılan bir stratejidir.

12.12.2023 18:13
img

Hemen Teklif Al