img

Aktivite Yönetimi ile Görüşmelerinizi Kayıt Altına Alın

Aktivite Yönetimi ile Görüşmelerinizi Kayıt Altına Alın

Satış ve pazarlama için kontak kurulan kişilerle yapılan görüşmelerin yani aktivitelerin kayıt altına alınması, yapılan işlerin analizini ve yapılacak işlerle ilgili planlamayı kolaylaştırmaktadır. Satış departmanlarının doğru planlama yapmasına ve zamanı verimli kullanmasına bağlı olarak satış potansiyelleri de artmaktadır. 

Aktivite kayıtları sayesinde müşterinizle ilk iletişiminizden bulunduğunuz zamana kadar hangi süreçlerden geçtiğinizi, müşterinizi nasıl kazandığınızı görüntüleyebilirsiniz. Planlanan aktivitelerin tarihi geldiğinde hatırlatma mekanizmasını kullanarak, müşterinizle görüşmenizi yapabilir ve kaliteli iletişiminizi sürdürebilirsiniz. 


CRM RedWhite Aktivite Yönetimi Modülü’nün Avantajları


Satış departmanları portföylerine yeni müşteriler dâhil etmek ve mevcut müşterileriyle çalışmaya devam etmek için çok emek ve zaman sarf ederler. Çünkü rekabetin çok yoğun olduğu günümüzde, müşterilerinizle olan iletişimizin kalitesi ve müşterinizin sadakati çok değerlidir. 

CRM RedWhite Aktivite Yönetimi modülü ile, müşterinizle yaptığınız görüşmelerin detaylarını kayıt altına alma ve bir sonraki görüşmeyi planlama avantajını yaşayabilirsiniz. Müşterilerinizde farklı departmanlarda yer alan kontakların her biriyle yaptığınız görüşmeleri, kontak bazlı listeleyebilirsiniz.  

Aktivite ve görüşme takibi ile sadece satış öncesi değil, satış sonrası görüşmelerinizi de kayıt altına alarak müşteri memnuniyetinin devamlılığını analiz edebilirsiniz. Satış sonrası ödeme takipleri, müşterilerinize verdiğiniz satış sonrası hizmetlerle ilgili detayları da kaydedebilir ve tüm süreci tek bir listede görüntüleyebilirsiniz.

Müşterilerinizle yaptığınız tüm telefon görüşmelerini, mail içeriklerini, ziyaret esnasında yaptığınız toplantı detaylarını programa kaydedebilir ve geçmiş verilerinize kolaylıkla erişebilirsiniz. 

Görüşme detaylarının yanı sıra müşterinizle yaptığınız toplantıda yazılı olarak aldığınız notları ya da müşterinizin paylaştığı önemli dokümanları programa yükleyebilir ve sonrasında aktivite içinde görüntüleyebilirsiniz. 

Satış departmanınızın günlük, haftalık, aylık ya da yıllık hangi müşterilerinizle görüşme yaptığını, kaç tanesinin olumlu olduğunu raporlayabilir ve bu raporlar doğrultusunda satış stratejilerinize yön verebilirsiniz. 

Satış departmanları satış sürecinde çok fazla müşteriyle etkileştiği için, kaydedilmesi gereken bir veri yoğunluğu olmaktadır. Bu dağınık verilerin içinde aradığınız bilgileri bulmanız, zamanla yarıştığınız bu süreçte çok zor olacaktır. Bu nedenle hem ofiste hem de sahada müşterinizle yaptığınız tüm görüşmeleri tarih ve saat bazlı kayıt altına alabilir ve istediğiniz yerden bilgilere hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. 

Aktivite ve görüşme takibi içinde yer alan hatırlatma mekanizmasıyla müşterilerinize planladığınız tarih ve saatte dönüş yapabilir ve müşterinizle iletişiminizi daha da güçlendirebilirsiniz. Tekrar aranması, ziyaret edilmesi gereken müşterilerinizle ilgili eklediğiniz hatırlatmalar sayesinde, gününüzü verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Aktivite yönetimi modülünde bulunan aktivite ekibi listesinden, birlikte çalışma yapacağınız kişi ya da kişileri seçip onlara da hatırlatma gitmesini sağlayabilirsiniz. 

Aktivite yönetimi modülünde içinde yer alan ajandaya ekle seçeneğini işaretleyerek planladığınız ziyaretleri, telefon görüşmelerini de ajandanızda günlük, haftalık ya da aylık olarak görüntüleyebilirsiniz. Ekibinizden bir ya da birkaç kişiyle ortak yürüttüğünüz bir görüşme süreciyse, seçtiğiniz kişilerin de ajandasında görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Böylece ortak ajanda üzerinden zaman planlaması yapabilir ve işbirliği içerisinde işlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Müşterilerinizle yaptığınız aktiviteleri program içinde teklif numarasına bağlayarak teklif sürecinde hangi aktiviteleri yaptığınızı ayrıca görüntüleyebilirsiniz. CRM RedWhite içinde bağlı kayıt mantığı olduğu için proje, planlama, teklif bazlı yaptığınız görüşmeleri kategorize edebilirsiniz. 

Olumlu görüşme, tekrar aranacak, ziyaret edilecek, teklif gönderilecek, olumsuz görüşme, online toplantı yapılacak v.s. aktivite durumları yapılandırma aşamasında yönetim panelinden firmanıza ve süreçlerinize özel tanımlanmaktadır. Tanımlandığınız bu durumlar doğrultusunda listelerinizde filtreleme ve gruplandırma yapabilir; detaylı genel ve görsel faydalı raporlar alabilirsiniz. 

Aktivite listenizde yıl bazlı filtreleme yaparak seçilen yıl içinde hangi müşterilerle görüşme yapıldığını ve detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Yönetim panelinden yetkilendirme yaparak kullanıcılarınızın sadece kendi kayıtlarını, departman bazlı grup kayıtlarını veya tüm kayıtları listelemelerini sağlayabilirsiniz. 

CRM RedWhite içinde bulunan otomatik bilgilendirme özelliği sayesinde, seçilen aktivite durumlarına bağlı olarak sistem içi mesaj ya da mail alabilirsiniz. Örneğin; kullanıcılarınız bir aktivite kaydı açarak ziyaret planlaması yaptığı zaman programa giriş yapmasanız bile otomatik mail alabilirsiniz. Böylece sözlü bir iletişime gerek kalmadan, tüm verilerinize telefon, tablet ya da bilgisayardan erişme ve raporlama avantajını yaşayabilirsiniz. 


CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
Servis Yönetimi ile Sürecinizi Nasıl Takip Edebilirsiniz?

Servis yönetimi modülü, kaliteli yönetilen bir satış sürecinin ardından servis yönetiminin de doğru bir şekilde yapılmasına katkıda bulunmaktadır.

12.10.2023 11:39
img
CRM Programı ile Firmanızı Bir Adım İleriye Taşıyın

Yeni kurulan ya da işini büyütmek isteyen firmalar, en uygun yazılım çözümlerini tercih etmek için doğru yönlendirmelere ihtiyaç duymaktadır.

04.10.2023 13:35
img
Teklif Yönetimi Modülü ile Neler Yapabilirsiniz?

Müşterilerinizle teklif aşamasına geldikten sonra, teklifinizi kurumsal çizginize uygun formatta ve hızlı bir şekilde paylaşmanız müşterinizin gözünde sizi farklı bir noktaya taşımaktadır.

16.11.2023 10:14
img

Hemen Teklif Al