img

CRM RedWhite Demo Çalışması

CRM RedWhite Demo Çalışması

Ana Modüllerimizin anlatımını soldaki videomuzdan izleyebilirsiniz. Diğer modüllerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz danışmanlarımızla iletişim kurabilirsiniz.


CRM RedWhite olarak amacımız; bir CRM’den daha fazlasını müşterilerimize sunmaktır. Bu nedenle modüler yapıda olan sistemimiz, birçok departmanın iş sürecini bir arada yürütüp rapor almanızı sağlamaktadır.  İşletmelerde standardize olmuş müşteri, aktivite, teklif, satış, raporlama gibi süreçlerin yönetimini Ana Modüllerimiz altında topladık. Çünkü sektör bağımsız bütün firmalarda müşterilerle ilgili verilerin, yapılan görüşmelerin kayıt altına alınması; tekliflerin hazırlanması, satışların kayıt altına alınması ve tüm bu süreçlerin raporlanmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Bir CRM’den daha fazlası sloganının hakkını vermek adına; ana modüllerimizin içine iş takip yönetimi, sekreter kayıtları, teklif ve satış maliyeti, firma içi online görüşme, doküman yönetimi gibi sürecinizi yönetirken ihtiyaç duyacağınızı düşündüğümüz modülleri de dâhil ettik. 

Ana modüller dışında ihracat, proje yönetimi, satınalma/ithalat, stok/depo yönetimi, seri no, sevkiyat, servis ve şikâyet, farklı firma ve şube yönetimi gibi ilave modüllerimizden sürecinize uygun olanları tercih edebilirsiniz. Böylece kullanmadığınız modüller için bütçenizi zorlamadan CRM RedWhite sistemimizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 


CRM RedWhite

Diğer Bloglar

img
İşinizi Her Yerden Yönetmeniz İçin Yanınızdayız

İşimizi istediğimiz yerden yönetme ve raporlama özgürlüğünü yaşama isteği, web tabanlı yazılım çözümlerini tercih sebebi olmuştur.

04.10.2023 17:04
img
Online CRM Avantajları

Müşteri ilişkilerinin kaliteli bir şekilde yönetilmesini sağlayan CRM çözümlerinin mobil olarak kullanılması, yöneticilere ve çalışanlara birçok avantaj sağlamaktadır.

16.11.2023 10:36
img
Neden CRM Kullanmalıyız

Firmanızın satış pazarlama departmanı var ve bu departmanda 10 kişilik bir satış pazarlama ekibiniz var, siz bu ekibin liderisiniz.

04.10.2023 17:18
img

Hemen Teklif Al